Echipa

Cristina Mihalache-Lauby

Consilier pentru relații publice

Cristina are o îndelungată experiență în Marketing online și Project Management, coordonând zeci de campanii digitale pentru companii IT și agenții B2B, punându-și amprenta pe dezvoltarea unor proiecte de business de succes. S-a alăturat echipei din convingerea că o bună comunicare în spațiul public reprezintă premisa schimbării sociale pe care cu toții o dorim în România.
In cadrul echipei, ajută la identificarea și implementarea celor mai eficiente instrumente de comunicare astfel încât mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți oameni.

Studii: Academia de Studii Economice București

Gabriel Manță

Consilier Comunicare

Gabriel a rezonat cu ideile și acțiunile civice ale lui Nicușor Dan încă din 2012, datorită sloganului candidaturii de la acea vreme, ”Revoluția oamenilor de bun simț”, oferind spațiu gratuit de publicitate în revista pe care o conducea (Pronostic Sportiv). S-a înscris în USR în 2016, la puțin timp de la înființare, în filiala Ilfov, pe care a reprezentat-o ca delegat la primul Congres al partidului.
În prezent contribuie la conceperea sau rafinarea conținutului media pentru canalele de comunicare online și off-line.

Studii: Universitatea Politehnică București, Academia de Studii Economice

Andrei Bîrlea

Consilier în Managementul Deșeurilor

Andrei este pasionat încă din facultate de protecția mediului înconjurător, gestionarea deșeurilor fiind domeniul său de interes prioritar. Numeroasele proiecte ecologice în care s-a implicat de-a lungul timpului, precum si expertiza sa, l-au recomandat pentru funcția de consilier în managementul deșeurilor. În prezent, se ocupă cu gestionarea problemelor legate de protecția mediului și cu tot ceea ce înseamnă oferirea de recomandări pentru îmbunătățirea legislației de mediu în concordanță cu bunele practici în domeniu.

Studii: Politehnică București Facultatea de Chimie Aplicată și Știința Materialelor.