Termeni și condiții de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

  1. PREMISE

1.1 Prin accesarea acestui site sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale sie-ului http://cornelzainea.ro prezentate în continuare.  Acestea sunt condițiile în care puteți folosi site-ul http://cornelzainea.ro, cât și conținutul online disponibil pe acesta.  

1.2 Utilizatorul, prin accesul la domeniu, declară în mod tacit, că nu va utiliza cornelzainea.ro sau conţinutul său în scopuri ilegale sau contrare în orice fel normelor legale în vigoare.

1.3 Administratorii site-ului își rezervă dreptul de a schimba sau retrage orice parte din cornelzainea.ro precum și conținutul condițiilor de utilizare în orice moment, fără o notificare prealabila.

  1. DREPTURI DE AUTOR

2.1 Este interzisă copierea și utilizarea neautorizată în prealabil de către administratorii site-ului cornelzainea.ro a materialului prezent pe cornelzainea.ro, precum și orice altă activitate care ar putea să lezeze onoarea, decenţa, precum şi orice interes legitim al deținătorilor drepturilor de autor asupra conținutului site-ului cornelzainea.ro.

2.2 Conţinutul prezentat pe cornelzainea.ro nu poate fi copiat sau distribuit prin canale de comunicare mass-media, precum canale TV sau radiofonice sau de orice natură fără o autorizaţie prealabilă, în scris, din partea cornelzainea.ro.

2.3 Nu este permisă redirecționarea către cornelzainea.ro prin utilizarea de linkuri, fără respectarea din partea utilizatorului a următoarelor condiții:

  • Nu este permisă sub nici o formă sugerarea acordului din partea cornelzainea.ro față de conținutul utilizatorului;
  • Nu este permisă prezentarea greșită a relației utilizatorului cu cornelzainea.ro sau prezentarea de informații false despre cornelzainea.ro ;
  • Nu trebuie sa fie un site sau orice alt canal de comunicare ce încalcă drepturi de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi ale oricărei persoane sau care sub orice mod încalcă orice legislație sau regulament aplicabile;
  • Nu trebuie sa fie un site sau orice alt canal de comunicare cu un conținut ofensator sau contrar bunelor moravuri.

Cornelzainea.ro își rezervă dreptul de a solicita îndepărtarea oricărui link care încalcă acești termeni de utilizare și va lua orice măsură considerată a fi necesară în acest caz.

  1. CONFIDENȚIALITATE

3.1 Toate informațiile colectate de către site-ul cornelzainea.ro vor fi utilizare exclusiv pentru scopurile declarate și pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

3.2 Aceste date nu vor fi sub nici o forma divulgate, distribuite unor terțe părți sau utilizate în orice alt scop față de cel declarat în prezentul regulament.

3.3 cornelzainea.ro conține linkuri către alte site-uri internet. cornelzainea.ro nu este responsabil pentru disponibilitatea conținutului acestor site-uri și nu este parte sau nu poate fi ținut răspunzător pentru informațiile disponibile pe aceste site-uri.

3.4 Politica noastră de confidențialitate și prevederile prezentului regulament nu se aplica și site-urilor terțelor persoane.

  1. LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

4.1 Întregul conținut publicat pe cornelzainea.ro este furnizat exclusiv în scopul informării generale. Administratorii site-ului cornelzainea.ro îşi rezervă dreptul de a modifica și actualiza informaţiile amintitie fără nicio notificare prealabilă. Administratorii site-ului cornelzainea.ro nu vor fi responsabili în nici un fel pentru daune, directe sau indirecte, care rezultă din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza cornelzainea.ro şi conţinutul său sau a site-urilor conectate direct sau indirect la acesta, precum şi din omisiuni sau erori.

  1. LEGE APLICABILĂ

5.1 Prezentul document intitulat Termeni și Condiții de Utilizare va fi supus legislaţiei românești şi va fi interpretat în baza acesteia. Părțile sunt de acord irevocabil cu faptul ca instantele românești au competența exclusivă de a soluționa orice litigiu ce se poate naște în legătură cu Termenii și Condițiile de utilizare, și pentru aceasta sunt de acord în mod irevocabil cu competența de judecată a instanțelor românești.