Un milion de semnături pentru Fără Penali

Un milion de semnături pentru Fără Penali

USR a reușit să strângă peste un milion de semnături validate pentru campania Fără Penali în Funcții Publice.

OBIECTIVUL nostru este modificarea Constituției pentru a interzice persoanelor condamnate penal și care nu s-au reabilitat să candideze pentru funcții publice alese. Pentru asta aveam nevoie de 500.000 de semnături, minim 20.000 în 21 de județe. Părea un task imposibil dar împreună am reușit.

DE CE? Politicienii din cele mai importante instituții ale statului sunt puși sub învinuiri pentru fapte de corupție. Este nevoie să facem curățenie în politica românească!

Astăzi, peste 1 milion de români consideră că România trebuie guvernată altfel, de oameni integri și nu de corupți. Uniți suntem o forță și putem salva România.

USR a sprijinit cu toate forțele această inițiativă cetățenească și va continua să o facă. În cele cinci luni de campanie, mii de membri USR au ieșit în stradă să strângă semnături și să discute cu oamenii despre viitorul României. Unii dintre ei au fost victime ale abuzurilor din partea poliției, jandarmeriei și primarilor, dar nu s-au lăsat intimidați, dimpotrivă au continuat cu și mai mult curaj!

Alături de USR, au sprijinit inițiativa grupul REZISTENȚA, Forumul Democrat al Germanilor din România, numeroase ONG-uri și grupuri civice din România, dar și cetățeni simpli care în timpul liber au ieșit în stradă.

Mulțumim tuturor celor care au semnat, tuturor celor care au stat în soare și ploaie pentru a strânge semnături, tuturor celor care cred că România trebuie condusă de oameni cinstiți.

www.farapenali.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *