Mesajul unui om politic către oamenii buni

Ca parlamentar de Ilfov, am fost prezent peste tot unde cetățenii au semnalat probleme. Că a fost vorba despre aer și ape poluate, despre apa de la robinet, despre trafic, despre ambrozie, despre abuzuri, m-am folosit de toate pârghiile de parlamentar pentru sesizări și interpelări. Am deschis nu mai puțin de 9 cabinete parlamentare! Ca membru în Comisia de Mediu, m-am implicat peste tot în țară, acolo unde problemele ardeau… la figurat, dar și la propriu, ca la groapa de gunoi de la Pata Rât, unde incendiile se țin lanț. Sau la pasul Mestecăniș, din județul Suceava, unde un peisaj idilic urma să fie transformat în groapă de gunoi. Sau oriunde s-au semnalat tăieri ilegale de păduri, pentru care am solicitat înființarea unui DNA al pădurilor.

Pentru toate astea a trebuit să mă lupt cu cele mai diverse instituții ale statului, ceea ce înseamnă politicieni și interpușii lor. Vă rog să n-o luați ca o laudă, o s-o spun cât mai sec: într-un singur mandat, am acționat în interesul cetățenilor mai mult decât majoritatea politicienilor în zeci de ani! Cei vechi sunt veșnic prinși în jocuri de culise, în faceri și desfaceri. Dacă le pomenești de interesul cetățenilor îți râd în nas…

Acum, am decis să candidez pentru Primărie deoarece doresc să-mi concentrez eforturile și energia în transformarea comunei Chiajna într-o localitate în care SĂ NE PLACĂ SĂ TRĂIM. În acest moment, într-o localitate cu buget top 60 din România, oamenii înoată în noroaie, petrec ore întregi în trafic și nu au nici măcar o creșă pentru cei aproximativ 3000 de copii sub 4 ani. Aceste lucruri trebuie să se schimbe!

Le mulțumesc membrilor Alianței, care mi-au arătat încredere și susținere, și mă bazez pe sprijinul lor în Consiliu Local. Vă mulțumesc și dumneavoastră, oamenilor din Chiajna, pentru că o să ieșiți la vot și o să votați Cornel Zainea și Alianța USR PLUS. Alianța cu cetățenii!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *